Groepsaankoop zonnepanelen Vlaams-Brabant en Brussel

Het beste aanbod voor zonnepanelen in provincie Vlaams-Brabant? Dat vindt SamenGoedkoper voor u.

 •   Slechts éénmaal aanmelden
 •   Snel genieten van uw groepskorting
 • Altijd gratis en vrijblijvend 

provincie vlaams brabant

  Ik doe mee...  

 • Schrijf u hier volledig gratis en vrijblijvend in voor de groepsaankoop van zonnepanelen. Al 713 mensen namen deel.

 • Hoe werkt deze groepsaankoop?


  Stap 1: deelname

  Inschrijven gaat snel. Vul gewoon het formulier op deze pagina in. Elke inschrijving is volledig gratis én vrijblijvend.


  Stap 2: Afspraak

  De geselecteerde groepsleverancier in uw regio neemt contact met u op. Zij komen ter plaatse, doe de nodige opmetingen en zoeken samen met u de beste oplossing.


  Stap 3: Vrijblijvende offerte

  De leverancier stelt gratis een vrijblijvende offerte op met groepsvoordeel (exclusief via SamenGoedkoper). U beslist of u hierop wilt intekenen of niet.

  Vaak gestelde vragen

  Is deze groepsaankoop echt gratis en vrijblijvend?

  Ja, elke groepsaankoop via SamenGoedkoper is gratis. Ook deze groepsaankoop voor zonnepanelen in de Vlaams-Brabant en Brussel is volledig gratis. U kunt zich volledig vrijblijvend inschrijven en krijgt een offerte op maat. Bij het zien van de offerte beslist u volledig vrijblijvend of u op dit voorstel ingaat of niet.

  Zijn zonnepanelen een goede investering?

  Ja, een gezin met zonnepanelen bespaart gemiddeld €540 per jaar op de elektriciteitsfactuur. Via deze groepsaankoop kunt u al zonnepanelen laten plaatsen vanaf €4.386. De investering betaalt zichzelf dus terug.

  Zijn er subsidies in de provincie Vlaams-Brabant voor zonnepanelen?

  De subsidies voor zonnepanelen zijn in heel Vlaanderen spijtig genoeg afgeschaft. Gelukkig zijn zonnepanelen zelfs zonder subsidies een zeer goede investering. De zonnepanelen zelf zijn de laatste jaren enorm veel goedkoper geworden, bovendien wordt elektriciteit alsmaar duurder.

  Welke groepskorting krijg ik via SamenGoedkoper in de provincie Vlaams-Brabant?

  Elke groepsaankoop is anders. Wij zoeken naar de meest gepaste formule per type opdracht en per regio. Hoe groter de groep, hoe beter onze onderhandelingspositie. Dus nodig gerust vrienden en familie uit. Sowieso is uw deelname steeds vrijblijvend en zorgen wij dat u het beste aanbod krijgt na inschrijving. Er is geen aankoopverplichting bij ons.

  Welke zonnepaneel leveranciers doen mee in de provincie Vlaams-Brabant?

  SamenGoedkoper is een volledig onafhankelijke partij. Wij houden contact met verschillende specialisten in zonnepanelen en kiezen de specialist met de strafste korting en de beste voorwaarden uit de provincie Vlaams-Brabant. Daarom kunnen wij ook gemakkelijk veranderen van aanbieder. Zo zorgen wij ervoor dat u steeds van de beste aanbieding geniet.

  Wie zit er achter SamenGoedkoper?

  SamenGoedkoper is een initiatief van Conversion Impact bvba. Dit is een Belgisch bedrijf maakt deel uit van de Bobex groep. Bobex.com NV is al sinds het jaar 2000 de Europese pionier inzake het online samenbrengen van vraag en aanbod, en is de absolute marktleider in België. Al meer dan 500.000 Belgen deden beroep op onze diensten. Wij staan bekend voor onze kwaliteit en onze betrouwbaarheid, al meer dan 18 jaar lang.

  Zijn er subsidies in het Brussels hoofdstedelijk gewest voor zonnepanelen?

  Het Brussels hoofdstedelijk gewest geeft net zoals de Vlaamse overheid geen subsidie voor het plaatsen van zonnepanelen. Wel zijn er verschillende Brusselse gemeenten die extra premies geven voor het plaatsen van zonnepanelen. Na het inschrijven voor de groepsaankoop krijgt u meer informatie van de leverancier.

  Inschrijven in een andere provincie?

  Kies uw provincie en schrijf u gratis en vrijblijvend in:

  AntwerpenVlaams-Brabant en BrusselLimburgOost-VlaanderenWest-VlaanderenWallonië