Groepsaankoop condensatieketel Oost-Vlaanderen

Het beste aanbod voor een Groepsaankoop condensatieketel in Oost-Vlaanderen ? Dat vindt SamenGoedkoper voor u.

 •   Slechts éénmaal aanmelden
 •   Snel genieten van uw groepskorting
 • Altijd gratis en vrijblijvend 

groepsaankoop Groepsaankoop condensatieketel Oost-Vlaanderen

  Ik doe mee...  

 • Gratis offertes
  Volledig vrijblijvend
  Erkende vakmannen uit uw buurt
  1. Beschrijf uw project
  2. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
  Uploaden
  Uploading…
  Done!
  Error! .
  Aangenaam!
  Gelieve uw voornaam in te voeren
  Leuke naam!
  Gelieve uw familienaam in te voeren
  Ziet er goed uit!
  Vul een geldig e-mailadres in
  Perfect, klaar voor verzending!
  Vul een geldig telefoonnummer in
  Genoteerd!
  Voer een geldig adres in
  Prima!
  Voer een geldige postcode in
  Goed gedaan!
  Voer een geldige stad in
  Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
 • Hoe werkt deze groepsaankoop?


  Stap 1: deelname

  Inschrijven gaat snel. Vul gewoon het formulier op deze pagina in. Elke inschrijving is volledig gratis én vrijblijvend.


  Stap 2: Afspraak

  De geselecteerde groepsleverancier in uw regio neemt contact met u op. Zij komen ter plaatse, doen de nodige opmetingen en zoeken samen met u de beste oplossing.


  Stap 3: Vrijblijvende offerte

  De leverancier stelt gratis een vrijblijvende offerte op met groepsvoordeel (exclusief via SamenGoedkoper). U beslist of u hierop wilt intekenen of niet.

  Vaak gestelde vragen

    [accordion tabs="‹º›{‹²›tab_title‹²›:‹²›Wat is een condensatieketel?‹²›,‹²›tab_content‹²›:‹²›Een condensatieketel is een verwarmingsketel die de warmte die anders via de schouw ontsnapt opvangt met condens. Hierdoor haalt een condensatieketel een hoger rendement en gaat er geen warmte verloren. Een condensatieketel verbruikt 30% minder brandstof dan een gewone ketel. ‹²›},{‹²›tab_title‹²›:‹²›Wie is SamenGoedkoper?‹²›,‹²›tab_content‹²›:‹²›SamenGoedkoper is een initiatief van Conversion Impact bvba. Dit is een Belgisch bedrijf maakt deel uit van de Bobex groep. Bobex.com NV is al sinds het jaar 2000 de Europese pionier inzake het online samenbrengen van vraag en aanbod, en is de absolute marktleider in België. Al meer dan 500.000 Belgen deden beroep op onze diensten. Wij staan bekend voor onze kwaliteit en onze betrouwbaarheid, al meer dan 18 jaar lang.‹²›},{‹²›tab_title‹²›:‹²›Welke groepskorting krijg ik via SamenGoedkoper?‹²›,‹²›tab_content‹²›:‹²›Via SamenGoedkoper krijgt u een groepskorting van minimum €250 op uw nieuwe condensatieketel. De korting is groter voor grotere ketels. Meer info krijgt u via onze partners. ‹²›},{‹²›tab_title‹²›:‹²›Hoeveel bespaar ik met een condensatieketel?‹²›,‹²›tab_content‹²›:‹²›Gebruikt u nu nog een klassieke verwarmingsketel? Dan zal uw factuur met 30% dalen door over te schakelen op een Condensatieketel. Het rendement van zo‹³›n ketel ligt namelijk een pak hoger. ‹²›},{‹²›tab_title‹²›:‹²›Werkt de ketel op gas of mazout?‹²›,‹²›tab_content‹²›:‹²›De ketel kan op alle brandstoffen aangesloten worden. Zowel dus op gas als op mazout.‹²›}‹¹›" __fw_editor_shortcodes_id="ffc526d3f7e15c67ec9c9496545fdb3f" _array_keys="{‹²›tabs‹²›:‹²›tabs‹²›}" _fw_coder="aggressive"][/accordion]

  Meedoen aan de groepsaankoop?

  Kies uw provincie en schrijf u gratis en vrijblijvend in:

  Antwerpen Vlaams-Brabant en Brussel Limburg Oost-Vlaanderen West-Vlaanderen Wallonië