Collectieve offerte-aanvraag ramen en deuren Vlaams-Brabant en Brussel

Het beste aanbod voor nieuwe ramen en deuren in Vlaams-Brabant en Brussel? Dat vindt SamenGoedkoper voor u.

 •   Slechts éénmaal aanmelden
 •   Snel resultaat, u krijgt de beste offertes
 • Altijd gratis en vrijblijvend 

ramen en deuren Vlaams-Brabant en Brussel

  Ik doe mee...  

 • Hoe werkt deze collectieve offerte-aanvraag?


  Stap 1: deelname

  Inschrijven gaat snel. Vul gewoon het formulier op deze pagina in. Elke inschrijving is volledig gratis én vrijblijvend.


  Stap 2: Selectie leveranciers

  Wij contacteren u en zoeken voor u en de rest van het collectief de beste leveranciers. We sturen, met uw toestemming, uw gegevens naar deze leveranciers door.


  Stap 3: Vrijblijvende offerte

  De leveranciers stellen gratis een vrijblijvende offerte op. U vergelijkt en beslist of u op één van de offertes wilt intekenen of niet.

  Vaak gestelde vragen

  Is deze collectieve offerte-aanvraag echt gratis en vrijblijvend?

  Ja, elke collectieve aanvraag via SamenGoedkoper is gratis. Ook deze aanvraag voor offertes van ramen en deuren in de provincie Vlaams-Brabant is volledig gratis. U kunt zich volledig vrijblijvend inschrijven en krijgt offertes op maat. Bij het zien van de offertes beslist u volledig vrijblijvend of u op één van de voorstellen ingaat of niet.

  Welke subsidies zijn er voor nieuwe ramen en deuren in Vlaams-Brabant?

  De Vlaamse overheid geeft via de netbeheerder een premie voor hoogrendementsglas van €10 per m² glasoppervlak. Daarnaast komt u in aanmekring voor een Verbeteringspremie van €1.250 en de renovatiepremie van 30%. Doet u ook isolatiewerken, plaatst u een zonneboiler of installeert u een ventilatiesysteem? Dan komt u ook in aanmerking voor de totaalrenovatiebonus die kan oplopen tot €4.750.

  Waarom offertes aanvragen via SamenGoedkoper?

  Naast groepsaankopen organiseert SamenGoedkoper ook collectieve offerte-aanvragen. Door u in te schrijven maakt u deel uit van ons collectief en brengen we u in contact met de beste leveranciers in uw buurt.

  Wie zit er achter SamenGoedkoper?

  SamenGoedkoper is een initiatief van Conversion Impact bvba. Dit is een Belgisch bedrijf maakt deel uit van de Bobex groep. Bobex.com NV is al sinds het jaar 2000 de Europese pionier inzake het online samenbrengen van vraag en aanbod, en is de absolute marktleider in België. Al meer dan 500.000 Belgen deden beroep op onze diensten. Wij staan bekend voor onze kwaliteit en onze betrouwbaarheid, al meer dan 18 jaar lang.

  Inschrijven in een andere provincie?

  Kies uw provincie en schrijf u gratis en vrijblijvend in:

  AntwerpenVlaams-Brabant en BrusselLimburgOost-VlaanderenWest-VlaanderenWallonië