Groepsaankoop Zwembad Vlaams-Brabant en Brussel

Het beste aanbod voor een zwembad in Vlaams-Brabant en Brussel? Dat vindt SamenGoedkoper voor u.

  •   Slechts éénmaal aanmelden
  •   Snel genieten van uw groepskorting
  • Altijd gratis en vrijblijvend 

groepsaankoop zwembad Vlaams-Brabant en Brussel

  Ik doe mee...  

Hoe werkt deze groepsaankoop?


Stap 1: deelname

Inschrijven gaat snel. Vul gewoon het formulier op deze pagina in. Elke inschrijving is volledig gratis én vrijblijvend.


Stap 2: Afspraak

De geselecteerde groepsleverancier in uw regio neemt contact met u op. Zij komen ter plaatse, doe de nodige opmetingen en zoeken samen met u de beste oplossing.


Stap 3: Vrijblijvende offerte

De leverancier stelt gratis een vrijblijvende offerte op met groepsvoordeel (exclusief via SamenGoedkoper). U beslist of u hierop wilt intekenen of niet.

Vaak gestelde vragen

Is deze groepsaankoop echt gratis en vrijblijvend?

Ja, elke groepsaankoop via SamenGoedkoper is gratis. Ook deze groepsaankoop voor het plaatsen van een zwembad in de provincie Vlaams-Brabant en Brussel is volledig gratis. U kunt zich volledig vrijblijvend inschrijven en krijgt een offerte op maat. Bij het zien van de offerte beslist u volledig vrijblijvend of u op dit voorstel ingaat of niet.

Wat kost een zwembad?

U kunt al een zwembad plaatsen vanaf €14.000. Reken op een budget van €25.000 voor grotere zwembaden.

Welke groepskorting krijg ik via SamenGoedkoper in Vlaams-Brabant en Brussel?

Elke groepsaankoop is anders. Wij zoeken naar de meest gepaste formule per type opdracht en per regio. Hoe groter de groep, hoe beter onze onderhandelingspositie. Dus nodig gerust vrienden en familie uit. Sowieso is uw deelname steeds vrijblijvend en zorgen wij dat u het beste aanbod krijgt na inschrijving. Er is geen aankoopverplichting bij ons.

Welke zwembad experts doen mee in Vlaams-Brabant en Brussel?

SamenGoedkoper is een volledig onafhankelijke partij. Wij houden contact met verschillende specialisten in zwembaden en kiezen de specialist met de strafste korting en de beste voorwaarden uit Vlaams-Brabant of Brussel. Daarom kunnen wij ook gemakkelijk veranderen van aanbieder. Zo zorgen wij ervoor dat u steeds van de beste aanbieding geniet.

Wie zit er achter SamenGoedkoper?

SamenGoedkoper is een initiatief van Conversion Impact bvba. Dit is een Belgisch bedrijf maakt deel uit van de Bobex groep. Bobex.com NV is al sinds het jaar 2000 de Europese pionier inzake het online samenbrengen van vraag en aanbod, en is de absolute marktleider in België. Al meer dan 500.000 Belgen deden beroep op onze diensten. Wij staan bekend voor onze kwaliteit en onze betrouwbaarheid, al meer dan 18 jaar lang.

Inschrijven in een andere provincie?

Kies uw provincie en schrijf u gratis en vrijblijvend in:

AntwerpenVlaams-Brabant en BrusselLimburgOost-VlaanderenWest-VlaanderenWallonië