Terugverdientijd zonneboiler: 13 jaar via groepsaankoop

De terguverdientijd van een zonneboiler via groepsaankoop ligt voor een gemiddeld gezin op 13 jaar. Voor zo’n gezin kost een zonneboiler ongeveer €4.000. Via de groepsaankoop van SamenGoedkoper en dankzij de premies voor zonneboilers kan zo’n gezin al een zonneboiler kopen voor €2.399 (via onze groepsaankoop). Door de zonneboiler bespaart zo’n gezin voortaan op de verwarming van hun sanitair warm water. Het water wordt door de zonneboiler voorverwarmd en dankzij het auroSTEP plus systeem van Vaillant kan het warm water lange tijd bijgehouden worden zodat u ook na zonsondergang kunt genieten van gratis warm water.

Door zonne-energie om te zetten in warm water betaalt een zonneboiler zichzelf op ongeveer 13 jaar terug

Het gemiddeld gezin zal met dit systeem ongeveer €185 per jaar aan aardgas besparen, de besparing loopt op tot 60% maar in deze berekening houden we rekening met ongeveer 50%. Daardoor betaalt de zonneboiler zich na 13 jaar terug. Op die manier is een zonneboiler (dankzij de premie) een zeer verstandige investering. Verbruikt u meer warm water dan het gemiddeld gezin? Dan zal u de investering sneller terugverdienen.

Snellere terugverdientijd via groepsaankoop

Via onze groepsaankoop betaalt de zonneboiler zichzelf sneller terug. We hebben een scherpe korting onderhandeld met onze partner waardoor u de zonneboiler aan de laagst mogelijke prijs krijgt. Bovendien hebben wij een partner met kwalitatief materiaal gekozen. Zo bent u zeker van een hoog rendement en een goede boiler.

Voordeel van de Vaillant zonneboiler

Via onze groepsaankoop kunt u een Vaillant zonneboiler kopen met groepskorting. Het grote voordeel van deze zonneboiler is dat het systeem het warme water gedurende lange tijd kan opslaan. De zon schijnt overdag, maar dan bent u niet altijd thuis en gebruikt u dus niet per se warm water. De zonneboiler zal op een zonnige dag zo veel mogelijk warm water verwarmen en de warmt opslaan. Zo kunt u ‘s avonds rustig genieten van gratis warm water.