U kunt zich hier volledig vrijblijvend inschrijven op de groepsaankoop in uw provincie.  
 • Vanaf € 2.399*

 • Groepsaankoop zonneboilers

  Gratis en vrijblijvend meedoen aan de groepsaankoop? Kies uw provincie:

  AntwerpenLimburgOost-VlaanderenVlaams-Brabant en BrusselWest-VlaanderenWallonië

  Hoe groter de groep deelnemers, hoe sterker onze onderhandelingspositie!

  *Indicatieve nettoprijs na aftrek van groepskorting en premies voor basismodel.

    Kies uw provincie of regio

  In samenwerking met

   

  Deze groepsaankoop wordt georganiseerd door SamenGoedkoper in samenwerking met Jodiko en Vaillant.

  Waarom deelnemen aan deze groepsaankoop?

  voordelen groepsaankopen SamenGoedkoper

  Scherpe groepskorting

  SamenGoedkoper onderhandelt altijd de scherpste groepskortingen. Wij contacteren verschillende leveranciers en zoeken altijd naar de beste aanbieding voor de hele groep.

  Vrijblijvend en gratis

  Deelname is 100% gratis & vrijblijvend, u betaalt ons niets en bent op geen enkel moment verplicht een aankoop te doen.

  Een erkende betrouwbare leverancier

  Wij hebben 18 jaar ervaring in het vak en kennen de aanbieders. Zo werken wij enkel samen met erkende, betrouwbare leveranciers.

  Geen tijdverlies

  U kunt op uw twee oren slapen, SamenGoedkoper zoekt de beste aanbieding voor u.

  100% onafhankelijk

  SamenGoedkoper is volledig onafhankelijk van de aanbieders. Ons bedrijf is dus niet op de één of andere manier eigendom van de uiteindelijke aanbieder. Zo kunnen wij steeds onafhankelijk de beste aanbieder kiezen.

  Over Jodiko en de Vaillant auroSTEP

   

  Jodiko, al 30 jaar expert

  Voor deze groepsaankoop hebben wij een uitzonderlijke korting onderhandeld met Jodiko. Jodiko heeft al 30 jaar ervaring als expert in het plaatsen van CV-installaties, zonnepanelen en zonneboilers. Via Jodiko krijgt u een scherpe groepskorting.

  Ontdek meer over Jodiko »

  Eenvoudig warm water met de Vaillant auroSTEP plus

  Via deze groepsaankoop voor zonneboilers kunt u een groepskorting verkrijgen op de Vaillant auroSTEP plus (geplaatst door Jodiko). Dit systeem is door Vaillant ontwikkeld om op een slimme manier uw woning van warm water te voorzien. Er bestaan verschillende uitvoeringen van dit systeem voor 150, 250 of 350 liter in monovalente en bivalente versie. Na uw inschrijving in deze groepsaankoop krijgt u via Jodiko meer informatie over deze uitvoeringen en adviseren zij u welke zonneboiler het best geschikt is voor uw gezinssituatie.

  Vaak gestelde vragen

   

  Welke premie krijg ik voor een zonneboiler?

  In het Vlaamse gewest krijgt u via de netbeheerder een premie van €550 per m² (maximaal 40% van het factuurbedrag). Voor beschermde afnemers worden de premie en het maximumbedrag verhoogt met 20%.

  Hoe werkt een zonneboiler?

  Een zonneboiler gaat water voorverwarmen met zonne-energie. Voor het water uw ketel binnenkomt zal de intelligente zonneboiler het warmer maken. Op zonnige dagen zal de zonneboiler voldoende energie opwekken en hoeft uw ketel niets meer te doen. Op donkere dagen schakelt de zonneboiler uit en laat het de verwarming van het water volledig over aan de ketel.

  Hoeveel bespaar ik met een zonneboiler?

  Met een zonneboiler bespaart u tot 60% van uw warm water verbruik. De zonneboiler kan uw water tot 85°C verwarmen. De nieuwe zonneboilers van Vaillant bewaren het warm water langer en beperken de energiekost tot het strikte minimum dankzij hun kwalitatieve isolatie. Zo levert de zonneboiler ook warm water wanneer er geen zon is.

  Kan ik de zonneboiler aansluiten op mijn huidige ketel?

  Ja, de zonneboiler in deze groepsaankoop is universeel en kan op elke ketel geplaatst worden. De zonneboiler werkt samen met uw ketel. Op zonnige dagen zal de zonneboiler het water zo goed kunnen verwarmen dat uw ketel niets meer hoeft te doen. Op minder zonnige dagen laat de zonneboiler uw ketel het werk doen.

  Meedoen aan de groepsaankoop?

  Kies uw provincie en schrijf u gratis en vrijblijvend in:

  Antwerpen Vlaams-Brabant en Brussel Limburg Oost-Vlaanderen West-Vlaanderen Wallonië