U kunt zich hier volledig vrijblijvend inschrijven op de groepsaankoop voor spuitkurk in uw provincie.  

Groepsaankoop Spuitkurk

Gratis en vrijblijvend meedoen aan de groepsaankoop voor Spuitkurk Gevelrenovatie? Kies uw provincie:

AntwerpenLimburgOost-VlaanderenVlaams-Brabant en BrusselWest-VlaanderenWallonië

Hoe groter de groep deelnemers, hoe sterker onze onderhandelingspositie!

  Kies uw provincie of regio

Waarom deelnemen aan groepsaankoop voor Spuitkurk?

//www.samengoedkoper.be/wp-content/uploads/2018/04/groepaankoop-voordelen.png

Scherpe groepskorting

SamenGoedkoper onderhandelt altijd de scherpste groepskortingen. Wij contacteren verschillende leveranciers en zoeken altijd naar de beste aanbieding voor de hele groep.

Vrijblijvend en gratis

Deelname is 100% gratis & vrijblijvend, u betaalt ons niets en bent op geen enkel moment verplicht een aankoop te doen.

Erkende, betrouwbare leveranciers

Wij hebben 18 jaar ervaring in het vak en kennen de aanbieders. Zo werken wij enkel samen met erkende, betrouwbare leveranciers.

Geen tijdverlies

U kunt op uw twee oren slapen, SamenGoedkoper zoekt de beste aanbieding voor u.

100% onafhankelijk

SamenGoedkoper is volledig onafhankelijk van de aanbieders. Ons bedrijf is dus niet op de één of andere manier eigendom van de uiteindelijke aanbieder. Zo kunnen wij steeds onafhankelijk de beste aanbieder kiezen.

Waarom kiezen voor Spuitkurk Gevelbekleding?

Totale bescherming

Spuitkurk is soepel en voorkomt barsten in de gevel. De laag kurk biedt ook bescherming tegen regen, zonlicht en vervuiling.

Sterke isolatie

Spuitkurk is een uitstekende vorm van isolatie. Een laag van 3mm zorgt voor een thermische onderbreking en voor een verschil van 5 tot 8°.

Geluidswerend

Spuitkurk isoleert ook akoestisch. De snelheid van het geluid vertraagt aanzienlijk in kurk, wat de heersende geluiden afzwakt.

Ecologisch

Kurk is een natuurlijk product en bevat geen chemische producten. Het product is 80% ademend.

Enkele voorbeelden van Spuitkurk:

//www.samengoedkoper.be/wp-content/uploads/2018/06/spuitkurk-detail-1.png
Groepsaankoop Spuitkurk | Voorbeeld Rustiek
//www.samengoedkoper.be/wp-content/uploads/2018/06/spuitkurk-restauratie.png
//www.samengoedkoper.be/wp-content/uploads/2018/06/spuitkurk-wit.png

Spuitkurk of crepi: Wat is het verschil?

Groepsaankoop Spuitkurk | Wat is het verschil met crepi?


Crepi geeft uw woning een moderne, strakke look, maar is niet vochtbestendig. Het is ook weinig elastisch, waardoor er barsten en scheuren kunnen ontstaan.

Spuitkurk daarentegen is een waterafstotend en elastisch product dat niet barst en de muur vochtvrij houdt. Bovendien kiest u zelf het karakter van uw woning. Houdt u van rustiek? Spuitkurk behoudt de structuur van de bakstenen. Of toch liever modern? De gevel kan eerst gecementeerd worden, waardoor de spuitkurk volledig vlak is en een moderne uitstraling krijgt. En de kleur van de kurk, die kiest u zelf en vervaagt niet!

Vaak gestelde vragen

Deze vragen werden al eerder gesteld door andere gebruikers:

Is deze groepsaankoop echt gratis en vrijblijvend?

Ja, elke groepsaankoop via SamenGoedkoper is gratis. Ook deze groepsaankoop voor zonnepanelen is volledig gratis. U kunt zich volledig vrijblijvend inschrijven en krijgt een offerte op maat. Bij het zien van de offerte beslist u volledig vrijblijvend of u op dit voorstel ingaat of niet.

Kan ik spuitkurk combineren met isolatie?

Het is perfect mogelijk om spuitkurk te combineren met het isoleren van uw gevel. Men brengt dan eerst een laag isolatie aan en daarbovenop komt de spuitkurk. Ook deze optie (spuitkurk met isolatie) is mogelijk via deze groepsaankoop

Is spuitkurk wel brandveilig?

Ja, spuitkurk is zelfs brandvertragend. Doordat kurk een natuurlijk product is komen er bij verbranding geen chloriden, cyaniden of andere toxische gassen vrij. Spuitkurk brandt niet autonoom en heeft dus een brandvertragende eigenschap (klasse B2).

Vraagt spuitkurk veel onderhoud?

Nee, indien u kiest een kleur die wordt toegevoegd aan de spuitkurk. Spuitkurk is waterafstotend en ademend. Regen of sneeuw zal de kurklaag dus niet aantasten. Daardoor is het niet nodig om spuitkurk te verven.

Welke groepskorting krijg ik via SamenGoedkoper?

Elke groepsaankoop is anders. Wij zoeken naar de meest gepaste formule per type opdracht en per regio. Hoe groter de groep, hoe beter onze onderhandelingspositie. Dus nodig gerust vrienden en familie uit. Sowieso is uw deelname steeds vrijblijvend. Er is geen aankoopverplichting bij ons.

Welke Spuitkurk experts doen mee aan de groepsaankoop?

SamenGoedkoper is een volledig onfhankelijke partij. Wij zijn 100% ongebonden t.o.v. de leveranciers. Wij kiezen de beste optie voor de groep, per provincie of per regio. Daarom werken wij met verschillende spuitkurk specialisten samen. We kiezen de beste experts naargelang het voordeel, de groepskorting en de voorwaarden die zij op een bepaald moment aan de groep kunnen aanbieden. Wij zijn volledig onafhankelijk, daarom kunnen wij ook gemakkelijk veranderen van aanbieder. We laten verschillende acties lopen, met verschillende spelers. We zijn dan ook steeds op zoek zijn naar beste voorwaarden zodat we steeds een superaanbieding voor u en de groep kunnen voorstellen

Wie zit er achter SamenGoedkoper?

SamenGoedkoper is een initiatief van Conversion Impact bvba. Dit is een Belgisch bedrijf maakt deel uit van de Bobex groep. Bobex.com NV is al sinds het jaar 2000 de Europese pionier inzake het online samenbrengen van vraag en aanbod, en is de absolute marktleider in België. Al meer dan 500.000 Belgen deden beroep op onze diensten. Wij staan bekend voor onze kwaliteit en onze betrouwbaarheid, al meer dan 18 jaar lang.

Meedoen aan de groepsaankoop voor Spuitkurk?

Kies uw provincie en schrijf u gratis en vrijblijvend in:
AntwerpenLimburgOost-VlaanderenVlaams-Brabant en BrusselWest-VlaanderenWallonië