U kunt zich hier volledig vrijblijvend inschrijven op de groepsaankoop voor spouwmuurisolatie in uw provincie.  

Groepsaankoop Spouwmuurisolatie

Gratis en vrijblijvend meedoen aan de groepsaankoop voor spouwmuurisolatie? Kies hier uw provincie:

AntwerpenLimburgOost-VlaanderenVlaams-Brabant en BrusselWest-VlaanderenWallonië

Hoe groter de groep deelnemers, hoe sterker onze onderhandelingspositie!

  Kies uw provincie of regio

Waarom deelnemen aan groepsaankoop voor spouwmuurisolatie?

//www.samengoedkoper.be/wp-content/uploads/2018/04/groepaankoop-voordelen.png

Scherpe groepskorting

SamenGoedkoper onderhandelt altijd de scherpste groepskortingen. Wij contacteren verschillende leveranciers en zoeken altijd naar de beste aanbieding voor de hele groep.

Vrijblijvend en gratis

Deelname is 100% gratis & vrijblijvend, u betaalt ons niets en bent op geen enkel moment verplicht een aankoop te doen.

Erkende, betrouwbare leveranciers

Wij hebben 18 jaar ervaring in het vak en kennen de aanbieders. Zo werken wij enkel samen met erkende, betrouwbare leveranciers.

Geen tijdverlies

U kunt op uw twee oren slapen, SamenGoedkoper zoekt de beste aanbieding voor u.

100% onafhankelijk

SamenGoedkoper is volledig onafhankelijk van de aanbieders. Ons bedrijf is dus niet op de één of andere manier eigendom van de uiteindelijke aanbieder. Zo kunnen wij steeds onafhankelijk de beste aanbieder kiezen.

Waarom kiezen voor Spouwmuurisolatie?

Premie

De Vlaamse overheid geeft via de netbeheerders een premie van €5 per m², bovendien komt u met Spouwmuurisolatie in aanmerking voor de Totaalrenovatiebonus.

5 jaar

Met spouwmuurisolatie zakt uw verwarmingsfactuur met 25%, daardoor betaalt de investering zich terug in 5 jaar tijd.

6% BTW

Eigenaars van woningen ouder dan 10 jaar betalen slechts 6% BTW in plaats van 21%

Zo werkt Spouwmuurisolatie:

//www.samengoedkoper.be/wp-content/uploads/2018/05/spouwmuurisolatie-werkwijze.jpg

 

Bij spouwmuurisolatie wordt er een gaatje geboord in de buitenmuur / gevel. Door dit gaatje kan de isolatie-expert de spouw (de ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur) vullen met een isolatiemateriaal. EPS parels zijn hier een zeer goed materiaal voor. Uw spouwmuur kan met deze techniek op één dag tijd geïsoleerd worden zonder uw gevel te beschadigen.

Vaak gestelde vragen

Deze vragen werden al eerder gesteld door andere gebruikers:

Is deze groepsaankoop echt gratis en vrijblijvend?

Ja, elke groepsaankoop via SamenGoedkoper is gratis. Ook deze groepsaankoop voor spouwmuurisolatie is volledig gratis. U kunt zich volledig vrijblijvend inschrijven en krijgt een offerte op maat. Bij het zien van de offerte beslist u volledig vrijblijvend of u op dit voorstel ingaat of niet.

Kan ik mijn spouw isoleren?

De meeste woningen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1980 hebben een lege spouwmuur. Voor 1920 hadden woningen vaak een volle buitenmuur. Na 1980 werden spouwmuren meestal geïsoleerd. Bent u niet zeker? Schrijf u dan in voor de groepsaankoop, onze isolatie-expert kan u zeker verder helpen.

Tot wanneer zijn er subsidies voor spouwmuurisolatie?

De Vlaamse overheid heeft de premies voor spouwmuurisolatie de laatste jaren stelselmatig afgebouwd. Het is niet duidelijk hoe lang de subsidies nog blijven, het is wel duidelijk dat de premies niet meer zullen stijgen.

Welke groepskorting krijg ik via SamenGoedkoper?

Elke groepsaankoop is anders. Wij zoeken naar de meest gepaste formule per type opdracht en per regio. Hoe groter de groep, hoe beter onze onderhandelingspositie. Dus nodig gerust vrienden en familie uit. Sowieso is uw deelname steeds vrijblijvend. Er is geen aankoopverplichting bij ons.

Welke isolatie-experts doen mee aan de groepsaankoop voor spouwmuurisolatie?

SamenGoedkoper is een volledig onfhankelijke partij. Wij zijn 100% ongebonden t.o.v. de leveranciers. Wij kiezen de beste optie voor de groep, per provincie of per regio. Daarom werken wij met verschillenden isolatie-experts samen. We kiezen de beste experts naargelang het voordeel, de groepskorting en de voorwaarden die zij op een bepaald moment aan de groep kunnen aanbieden. Wij zijn volledig onafhankelijk, daarom kunnen wij ook gemakkelijk veranderen van aanbieder. We laten verschillende acties lopen, met verschillende spelers. We zijn dan ook steeds op zoek zijn naar beste voorwaarden zodat we steeds een superaanbieding voor u en de groep kunnen voorstellen.

Wie zit er achter SamenGoedkoper?

SamenGoedkoper is een initiatief van Conversion Impact bvba. Dit is een Belgisch bedrijf maakt deel uit van de Bobex groep. Bobex.com NV is al sinds het jaar 2000 de Europese pionier inzake het online samenbrengen van vraag en aanbod, en is de absolute marktleider in België. Al meer dan 500.000 Belgen deden beroep op onze diensten. Wij staan bekend voor onze kwaliteit en onze betrouwbaarheid, al meer dan 18 jaar lang.

Meedoen aan de groepsaankoop voor Spouwmuurisolatie?

Kies uw provincie en schrijf u gratis en vrijblijvend in:
AntwerpenLimburgOost-VlaanderenVlaams-Brabant en BrusselWest-VlaanderenWallonië