Over DL Vochtbestrijding

DL Vochtbestrijding is begonnen als expert in het behandelen van vochtproblemen. Vaak worden vochtproblemen veroorzaakt door een broze gevel. Zo’n verouderde gevel laat regenwater door. Een nieuwe gevel plaatsen is zeer kostelijk en vaak ook niet mooi.
Daarom is DL Vochtbestrijding zicht beginnen specialiseren in spuitkurk, een ecologische en natuurlijke techniek waarbij er een laag kurk wordt aangebracht op de gevel. Deze kurklaag stoot vocht af en zorgt ervoor dat de muur nog kan ademen.

Vaak gestelde vragen over de Groepsaankoop Spuitkurk

Is spuitkurk niet brandbaar?

De laag spuitkurk die wordt aangebracht is zodanig behandeld dat ze een brandwerende functie heeft. Spuitkurk vormt dus zeker geen gevaar voor de brandveiligheid van uw woning.

In welke kleuren kan spuitkurk worden aangebracht?

Spuitkurk kan in alle kleuren van de regenboog worden aangebracht.

Kan spuitkurk dienst doen als isolatie?

Op zichzelf is spuitkurk een materiaal dat voor een natuurlijke isolatie zorgt. Om uw huis echt grondig te isoleren is het wel aangeraden om eerst een andere isolatie aan te brengen voor de spuitkurk wordt geplaatst. Ook hiervoor kunt u een aanbod aanvragen via deze groepsaankoop.

Waarom werkt SamenGoedkoper met DL Vochtbestrijding?

DL vochtbestrijding heeft een exclusieve samenwerking met laboranten die blijven innoveren in de samenstelling van spuitkurk. Zo kunnen zij een kwalitatief hoogwaardig resultaat garanderen aan een scherpe prijs voor deze groepsaankoop.

Contactgegevens

Dit zijn de contactgegevens van DL Vochtbestrijding:

DL Vochtbestrijding

Boomsesteenweg 41/1
2630 Aartselaar

Contacteer DL Vochtbestrijding:

Uw e-mail adres: Onderwerp: Uw vraag of opmerking:

Inschrijven Groepsaankoop Spuitkurk

Schrijf u hier volledig gratis en vrijblijvend in voor de groepsaankoop.