Over Aqwazero

Aqwazero is een expert in het behandelen van vochtproblemen. Bij veel huizen wordt een vochtprobleem veroorzaakt door insijpelend regenwater, koudebruggen en isolatieproblemen. Door te kiezen voor spuitkurk kunnen deze problemen vaak direct opgelost worden.

Spuitkurk houdt de warmte in het huis goed vast. Bovendien is spuitkurk ademend of dampopen waardoor spuitkurk ideaal is om aan de buitenzijde van een vochtige muur aan te brengen. De muur kan verder uitdrogen via de kurklaag zonder extra regenwater te absorberen.

Vaak gestelde vragen over de groepsaankoop spuitkurk

Is spuitkurk niet brandbaar?

De laag spuitkurk die wordt aangebracht is zodanig behandeld dat ze een brandwerende functie heeft. Spuitkurk vormt dus zeker geen gevaar voor de brandveiligheid van uw woning.

In welke kleuren kan spuitkurk worden aangebracht?

Aqwazero kan spuitkurk in alle kleuren van de regenboog worden aangebracht.

Kan spuitkurk dienst doen als isolatie?

Op zichzelf is spuitkurk een materiaal dat voor een natuurlijke isolatie zorgt. Om uw huis echt grondig te isoleren is het wel aangeraden om eerst een andere isolatie aan te brengen voor de spuitkurk wordt geplaatst. Ook hiervoor kunt u een aanbod aanvragen via deze groepsaankoop.

Waarom werkt SamenGoedkoper met Aqwazero?

Aqwazero maakt gebruik van Liquid kurk, een type spuitkurk dat akoestisch isolerend, dampopen, waterdicht en brandwerend is. Door de vloeibare samenstelling van de kurk kan het op alle oppervlakten worden aangebracht.

Contactgegevens

Dit zijn de contactgegevens van Aqwazero:

Aqwazero

Sabbestraat 104
8930 Menen

Contacteer Aqwazero:

Uw e-mail adres: Onderwerp: Uw vraag of opmerking:

Inschrijven groepsaankoop spuitkurk

Schrijf u hier volledig gratis en vrijblijvend in voor de groepsaankoop.